Management Consultancy

Danske virksomheder må tænke globalt. Det være sig med at finde nye markeder, fusionere med virksomheder i udlandet, eller ved at ansætte udenlandsk ekspertise.

Dette kræver altsammen en høj grad af kompetence i engelsk. Det kan jeg tilbyde at tilføre virksomheden.

Dette, og mere til.

Jeg har stor erfaring i internationale forretninger – mere end 30 år. Jeg har arbejdet i det internationale finansmarked i London, i Frankfurt og i København. Desuden har jeg med selvstændig virksomhed solgt software og træning til 34 lande.

Jeg underviser højt uddannede udlændinge i Denmark i eksport. Jeg forstår eksport og de problemer, små og mellemstore virksomheder står over for i forbindelse hermed.

Jeg kan hjælpe med forhandlinger på engelsk, navnlig til små og mellemstore virksomheder. Jeg kommunikerer på et højt forretningsmæssigt niveau til virksomhedsledere. Jeg forstår handel.

Prisen er afhængig af ydelsen og forhandles i hvert tilfælde, baseret på en dagspris + eventuelle rejseomkostninger.

Vær forberedt på, at de fleste forhandlinger med udenlandske virksomheder foregår på engelsk, og at engelsk ikke altid er modersmålet for den person, der sidder over for dig ved forhandlingsbordet.

Jeg har hjulpet mange virksomheder til at spare både tid og penge ved at facilitere møder, gennemgå forhandlingsmateriale og være sparrings-partner. Jeg står klar til også at tilbyde dig min assistance.